Tuotteet

Tuotteet

IMG_3102
Less is More

LessIsMore_kuva2Less is More on ensimmäinen ammattitasoinen täysin orgaaninen hiustenhoito- ja -muotoilusarja. Less is Moren tuotteissa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettisyys esteettisyyteen. Nämä innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden sekä ihon luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan.

Kevin Murphy

349622-KevinMurphyProductsKevin Murphy on ihana australialainen hiustuoteperhe, jolle esteettiset ja ekologiset arvot ovat tärkeitä. Tuotekehitys on saanut inspiraationsa ihonhoitotuotteiden parhaista puolista. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että vaikka tuote kosteuttaisi tehokkaasti, säilyttää hius silti painottoman tunteen. Kevin Murphyn muotoilutuotteilla luot pehmeän luonnollisia ja kestäviä viimeistelyjä.

Uoga Uoga

Uoga Uoga – käsintehdyt luonnolliset mineraalimeikit Liettuasta

45 Days

ed 6323_Packshoot_45_days_1_1Revlon Professionalin maailmantähtienkin hyväksi havaitsema värin ylläpitoshampoo.

Equave

equave-homeRevlon Professionalin Equave-merkkiset jätettävät hoitoaineet sulkevat hiuksen pinnan tehokkaasti jättäen hyvin selviävän kiiltävän lopputuloksen.

Orofluido

06-orofluido-fotoPalkintoja voittanut ylellinen hiusöljy.

Nutri color

Screen-Shot-2014-01-26-at-19.58.41Tehokkaasti hoitavat ja sävyttävät kolmen minuutin värihoitoaineet. joista meillä valikoimissa legendaarinen raikas ja kaunis viileä vaalea sävy sekä kirkkaat värit, joista saa sekoitettua myös supersuloiset pastellit.

Barefaced beauty

FOUNDATION-WB-500x500Luonnolliset mineraalimeikkipohjat ja poskipunat. Täydellistä peittävyyttä tai luonnollisen ohutta lopputulosta vähällä vaivalla. Tämä meikkipohja on ideaali herkälle tai ongelmaiholle, koska sillä on ihoa hoitavia ominaisuuksia eikä se tuki ihohuokosia. Loistava sävyvalikoima, josta löydät varmasti täydellisesti sopivan sävyn omalle ihollesi.

Rahua

Rahua – kasviperäistä, täysin luonnonmukaista hoitoa hiuksillesi!

Petit et Jolie

Laadukkaita luomusertifioitua ihonhoitotuotteita vauvoille, lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Dr. Bronner's

Legendaariset Dr. Bronnersin luonnonmukaiset reilun kaupan saippuat!