Laura

glam_glamhair_laura

Olen Laura, Glamin omistaja ja ainoa työntekijä, pienyrittäjä vuodesta 2002. Glam on toiminut Pikku Roballa vuoden 2003 alusta.

Nyt onkin jo tosi kiva päästä kampaamoni kanssa uuteen ympäristöön Hermanniin, Vallilan naapuriin! Vallila on vanha kotiseutuni, ja lapsuuteni olen viettänyt naapurissa Käpylässä.

Kokeilin myös kahvilayrittäjyyttä kolmen vuoden ajan, rinnakkain kampaajantyöni kanssa. Meillä oli puolisoni kanssa pieni kahvila Cafe Hemma Töölössä Museokadulla, josta luovuimme syksyllä 2019.

Viime aikoina olen kaivannut rauhoittamista, kohtuullistamista ja selkeyttä. Siitä lähti päätökseni katsoa pienempää liiketilaa lähempää kotia, jossa työskentelisin itsekseen. Halusin, että voin keskittää huomioni kokonaan omaan asiakkaaseeni ja voimme jutella rauhassa ilman taustahälyä. Onneksi tila löytyi – olen tosi tyytyväinen uuteen, raikkaaseen kampaamooni.

Parasta työssäni on ihmisten kanssa oleminen ja käsillä tekeminen sekä visuaalisten ajatusten toteuttaminen hiuksiin että miljööseen. Tykkään luoda lämmintä tunnelmaa kanssakäymiseen ja tilaan. Sisustustyylini on boheemi, kotoisa ja hieman leikkisä. Rakastan kauniita ja mukavia asioita, kuten kukkia, kakkuja, kahvia, kauniita tiloja, aurinkoa, tanssimista, hyvää ruokaa, nauramista ystävien kanssa ja luonnossa olemista. Huomioin ympäristöasiat toiminnassani töissä sekä vapaa-ajalla.

Kahden pojan äitinä työskentelen neljänä päivänä viikossa maanantaista torstaihin, sillä haluan, että minulle on reilusti aikaa lapsille ja muille kivoille asioille elämässä.

Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

Laura Salli

Varaa aika netissä