Palvelut

glam_glamhair

HIUSTEN LEIKKAUKSET

Hiuksia leikatessa teen tarkkaa ja viimeisteltyä jälkeä. Mietin paljon kampauksen muotoa käyttäjällään ja pyrin löytämään piirteitä imartelevan tyylin. Tällä hetkellä olen ihastunut Shag-leikkauksiin, ja minua kiehtovat pehmeät linjat sekä 70- ja 90-luvun fiilikset, mutta tykkään tehdä myös skarppia graafista ilmettä. Käytän saksia, veistä ja konetta sen mukaan, mikä on kyseiseen työhön sopivin väline.

 

HIUSTEN VÄRJÄYKSET ERI TEKNIIKOILLA

Värjäyksissä suosikkejani on luonnolliset lopputulokset. Luokseni tullaan usein hakemaan vaaleita raitoja eri tekniikoilla toteutettuna. Teen paljon folioraitoja ja Balayage vapaan käden raidoituksia riippuen halutusta lopputuloksesta. Vaalennustöissä käytän B3 Brazilian Bond Builder -hoitoa aineen seassa korjaamaan vaalennuksen aiheuttamaa vaurioitumista ja pitämään hiuksen hyvässä kunnossa.

Shokkivärejä ja platinaisia koko pään vaalennuksia luotani haetaan harvemmin, mutta toki teen niitäkin mielelläni. Tykkään eniten pehmeistä lämpimistä sävyistä ja käytän mielelläni kasvivärejä kultaisissa ja kuparisävyissä. Lemppareita ovat myös lämpöiset, pehmeät ruskeat ja hiekan sävyt eri tummuusasteissa.

Teen myös ekologista ja hiukselle hellää savivaalennusta, joka raikastaa ja vaalentaa ilmettä muutaman asteen. Usein esiin tulee lämpöisiä hiekan sävyjä – toki vaalennettavasta pohjasta riippuen.

 

HIUSTEN TEHOHOIDOT

Rakastan tehdä tehohoitoja hiuksille ja hiuspohjalle asiakkaan hiusten ja hiuspohjan tarpeiden mukaan. Tehohoitoon tullaan rentoutumaan ja hoitamaan hiuksia, hiuspohjaa sekä mieltä.
Tehohoidoissa käytän kotimaisen Ekopharman yrttihoitoja ja tehoaineita tyrnihiusnaamiopohjaan asiakkaalle henkilökohtaisesti räätälöitynä. Naamion vaikutusajalla teen pitkän ja rentouttavan päänhieronnan. Minulla on käytössä myös erittäin tehokkaat B3 Brazilian Bond Builder -hoidot, joissa puhutaan noin 12 pesun kestosta hiuksessa.

Päälle saa vielä hyvän föönauksen ja viimeistelyn. Tehohoidon voi varata myös lisäpalveluna esimerkiksi leikkauksen tai värin yhteyteen. Tervetuloa rentoutumaan!

 

KAMPAUKSET JA MEIKKAUKSET

Kampauksissa suosikkityylejäni ovat vintage-henkiset klassikot, kuten banaaninuttura, muhkea korkea, päälaelle kammattu pyöreä nuttura tai auki kammatut laineet polkassa tai pitkässä tukassa ja toisella puolella hyvin boheemit vapaat tyylit, ehkä lettiä ja ehdottomasti kukkia mukaan.

Olen myös maskeeraaja ja teen kauniita meikkejä. Työskentelen maanantaista torstaisin, joten viikonloppuisin en ole valitettavasti käytettävissä.

 

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU

Teen ripsien ja kulmien kestovärjäystä sekä kulmien muotoilua. Nämä ovatkin kiva lisä laitettavaksi esimerkiksi hiusvärin vaikutusajalla.

 

Varaa aika netissä